3D VERDENSKORT I TRÆ

10 % INTRO RABAT
Brug rabatkode: ``Verdenskort``

Få dit eget verdenskort

Nu kan du planlægge din næste rejse og sætte en nål i de lande du allerede har besøgt

AERIS LUMEN

Originale
kobberlamper

Designhome forhandler AERIS LUMEN - de originale kobberlamper.
Se stort udvalg i bedste kvalitet af kobberlamper.

The Bubble - eksklusiv udepejs

GRATIS FRAGT

Altid gratis fragt i Danmark

14 DAGES RETURRET

Er du ikke tilfreds returner blot

24/7 SUPPORT

Vi svarer indenfor kort tid

BEDSTE KVALITET

Produkter af høj kvalitet

UDVALGTE PRODUKTER

Rocco barstol sandfarve

kr. 1.750,00

2 barstole i hvid kunstlæder smal model

kr. 1.895,00

Oxideret kobberlampe 50 cm

Fra kr. 3.250,00

Bænk i sandfarvet fløjl 100 cm

kr. 895,00

Bordlampe – Anker 40 cm messing

kr. 2.875,00

Bogart jernskænk

kr. 7.700,00

Møbler, lamper, interiør, kobberlamper og oxiderede kobberlamper

Vi er glade for at byde dig velkommen til vores unikke møbler og lamper. Vi sælger kun møbler og lamper af bedste kvalitet og har nøje udvalgt vores produkter som vil gøre dit hjem og boligindretning unik. Hos Designhome.dk finder du anderledes og unikke møbler – som du typisk ikke kan finde andre steder.

Vores oxiderede kobberlamper er populære, anderledes og helt unikke. Lamperne produceres på familiedrevet virksomhed på Java i Indonesien. Familien har gennem mange år arbejdet med kobber og yder et håndværk i absolut bedste kvalitet.

Udover et unikt udvalg af lamper, pendellamper, loftslamper, væglamper og gulvlamper sælger vi også møbler. Det kan være stole, sofaborde, hylder, krukker og andet interiør. Igen er det vigtigt for os, at vi finder unikke og anderledes produkter til dit hjem og din indretning. Vi forhandler flere lækre produkter fra designere som Gantlights, Fuhrhome, Laurameroni, TingoLiving, Graypants, Panzeri, PekaIdeen, KokoonDesign, SACKit m.fl.

Betonlamper og kobberlamper

Vi har meget foks på betonlamper. De er rå og unikke og betonen er et smukt produkt, der på en gang kan være råt men også blødt at se på. Møbler og lamper af beton er blevet mere populært indenfor møbeldesigns de sidste par år. Vi finder hele tiden de lækreste produkter af beton. Det kan være betonlamper, betonborde, betonhylder eller betonborde.

Ligeledes har vi stor fokus på kobberlamper. Vi er vilde med lamper lavet af kobber. Kobber et et unikt produkt, der kan give en smuk glød og derfor er et godt produkt til lamper. Vi får produceret egne unikke kobberlamper, oxiderede kobberlamper, bruneret kobberlamper og sorte kobberlamper. Derudover forhandler vi også lamper af kobber fra vores andre producenter.

INSTAGRAM SHOP

Tag dine billeder med #designhome.dk og få chancen for at blive featured

Oxiderede kobberlamper

Vi forhandler de originale oxiderede kobberlamper i absolut bedste kvalitet. Den bedste oxidering af vores håndlavede kobberlamper har gjort den utrolig populær. Unikke som loftslamper eller over kogeøen i køkkenet.

Kobberlamper Aeris Lumen

Vintage møbler !

Skønne og unikke vintage møbler – kendetegnet for vintage er det lidt rustikke og ældre look, som har vundet stort indpas i design de sidste par år. De lidt mørke brune farver kombineret med en skønt design. Vi har samlet det hele her.

Vintage skobænk fra designhome