Oxiderede kobberlamper

De originale kobberlamper fra Designhome

                  Fra DKK 1.750

Vi forhandler de originale oxiderede kobberlamper i absolut bedste kvalitet. Den bedste oxidering af vores håndlavede kobberlamper har gjort den utrolig populær. Unikke som loftslamper eller over kogeøen i køkkenet.

Besøg vores shop og se vores øvrige lamper og møbler fra vores spændende designere.

balilamper

Møbler, lamper, interiør, kobberlamper og balilamper

Balilamper og kobberlamper – bali lamper originale i bedste kvalitet. Vi er glade for at byde dig velkommen til unikke kvalitetsmøbler og lamper. Vi sælger kun af bedste kvalitet og har nøje udvalgt vores produkter som vil gøre dit hjem og boligindretning unik. Hos Designhome.dk finder du anderledes og unikke møbler – som du typisk ikke kan finde andre steder.

Vores oxiderede kobberlamper er populære, anderledes og helt unikke. Disse lamper kaldes også for Balilamper – ikke fordi, at de kommer fra Bali – de produceres hos vores producent i Java regionen. Køber du en Balilampe hos os, så er du sikker på at det er den originale lampe i bedste oxidering og bedste kobberkvalitet. Pas på andre, der sælger uoriginale og dårlig kvalitet.

Udover et unikt udvalg af lamper, pendellamper, loftslamper, væglamper og gulvlamper sælger vi også møbler. Det kan være stole, sofaborde, hylder, krukker og andet interiør. Igen er det vigtigt for os, at vi finder unikke og anderledes produkter til dit hjem og din indretning. Vi forhandler flere lækre produkter fra designere som Gantlights, Fuhrhome, KokoonDesign, SACKit m.fl.