Viser alle 3 resultater

Show sidebar

Vores smukke Bali lamper får vi produceret hos egen producent og vi sikrer dermed at vi får den bedste kvalitet i kobber og den bedste oxidering. 

Desværre er der mange efterligninger og dårlig kvalitet så vær meget opmærksom på dette hvis du køber et andet sted end hos Designhome.

Du er velkommen til at købe lamperne her i Shoppen, men har du mulighed for at besøge os i Hørsholm anbefaler vi dette - så kan du selv være med til at vælge den lampe, der passer dig bedst.

Vi har pt. udsolgt af de brunerede kobberlamper, dog ikke Ø50. Vi får dem på lager igen i marts/april måned. Kontakt os gerne, hvis du vil skrives op og få besked når de kommer.

HI6A3523

De originale balilamper fra Designhome er i bedste kvalitet. Vi stiller store krav til vores producent om kobbertykkelse og oxideringen af lamperne. Kobberet bliver nøje udvalgt og har den bedste tykkelse til den videre bearbejdning. Alle lamperne håndbankes med utrolig mange små bankeslag. Du kan se forskel på vores lamper og andre, da vores lamper har mange små bankeslag indvendigt, som er med til at give lampen den helt runde form.

På andre lamper er der ikke så mange bankeslag indvendigt  og man kan på ydersiden af lamperne fornemme disse.

En anden forskel på de oxiderede lamper fra designhome.dk er, at vores lamper har gennemgået en reel oxidering. Vi har set lamper på markedet, der blot har fået en eller anden form for maling og ikke været igennem en oxideringsproces. Når du køber en Balilampe fra os – garanterer vi, at det er bedste kvalitet, så du får den bedste lampe til dit hjem.

De brunerede kobberlamper er også populære. De vil pryde ethvert hjem og passe flot til såvel lyse som nørke spiseborde.

Når du køber balilamper hos os anbefaler vi at du kommer forbi os og selv vælger din balilampe. Der er forskel i strukturen og det er smag og behag hvad der passer dig bedst.