Vandrørslamper

Vandrørslamper. Med en vandrørslampe får du et anderledes look i dit hjem. Det skæve og unikke er også det som lyser mest op i dit hjem. Vi præsenterer her de unikke og rå lamper i vandrør. Vandrør smides ofte ud, når de ikke kan bruges mere – men hvorfor ikke lave lamper af vandrør. Vi kender alle vandrør fra bygninger. Ofte skjult godt inde i bygningens vægge. Men nu er tiden inden til at få vandrøret ud til syne og hvorfor så ikke kombinerer med elegante designs og lade vandrør være en lampe. En vandrørslampe. Lamperne er mest velegnet som bordlamper. Vi har mange forskellige modeller du kan vælge i mellem.

Viser alle 9 resultater

Hvad er vandrør?

Vandrør eller vandledninger er rør til transport af vand i ledningsnettet eller i husstande, typisk brugsvand. Rør til afledning af vand kaldes kloakrør, og rør i forbindelse med varmeforsyning kaldes varmerør..

Hvorfor vandrørslamper?

Simpelthen fordi, at det ser cool ud. Fordi at det rå look, som vandrørslamperne giver er meget oppe i tiden indenfor boliginteriør. Det at man kan kombinere et industrielt produkt til et flot og brugbart produkt vindere også mere og mere indpas. Så når de gamle vandrør kan bruges til at skabe et nyt produkt hvorfor så ikke udnytte denne mulighed.

Genbrug af vandrør

Udover at lamperne i vandrør ser rå og skønne ud så er det også med til at hjælpe på miljøet. Ved at genbruge vandrøret i stedet for, at det skulle være smidt ud som skrot - så giver det et bedre miljø. Som det fremgår så har mange af vores vandrørslamper fortsat maling på sig - det er med til at fortælle genbrugshistorien og huske os på at vi har et klima som vi skal værne om.

Vandrør garderobe

Udover at bruge vandrørene til lampeproduktion så har vi også eksempler på at de kan bruges til andre interiørprodukter. Se gerne vores tøjstativer, der er lavet af vandrør. De er ret populære grundet den enkle form og det at et vandrør er kraftigt og stærk, hvilket er en fordel - da det på et tøjstativ skal holde mange kilo af tøj.

Lamper af vandrør

Vores udvalg af lamper af vandrør er såvel indenfor bordlamper som gulvlamper. Se eventuelt den seneste nye gulvlampe fra WallPipe her.

Den fås i 3 forskellige modeller. En model er med en fod af natur træfod, en er af olieret træfod og endeligt har vi den flotte vandrørs gulvlampe i vandrør!

WallPipe

De fleste kender WallPipe fra Løvens Hule, hvor den iderige kvinde præsenterede sin ide om at lave lamper af vandrør. Investorerne fra Løvens Hule kunne ikke stå for denne skønnede og endvidere bæredygtige ide - så en investering kom i hus. Wall Pipe vandrør blev derfor en mulighed for at styrke deres brand og position som leverandør af spændende vandrørsløsninger indenfor lamper og interiør. Designhome samarbejder med Wallpipe og du kan se de produkter vi sælger her under WallPipe vandrørslamper