Viser alle 15 resultater

Show sidebar

Loftslamper findes i utallige typer – det er et af de områder indenfor bolig og indretning, hvor der findes flest produkter. Der er utrolig mange flotte lamper på markedet i mange forskellige materialer og udformninger. Det kan være svært at finde den rigtige lampe til sit hjem.

Vi har fundet enkelte lamper, som vi synes er specielle og anderledes. Lamper der har et godt design, som passer godt til det nordiske og enkle design. Lamper der passer godt til de danske boliger.

Loftslamper vi har til salg er alle unikke. Vi har f.eks. de populære Balilamper som er produceret af kobber og de fås med en grøn oxidering, en bruneret kobber eller sort mat udvendig. De fleste bruger disse lamper til at hænge i loftet. Lamperne kan også bruges som en gulvlampe hvor en rund ring placeres på gulvet og lampen placeres i denne.

En anden type vi har af loftslampe er modellen fra den tyske anerkendte designer Stefan Gant. Lamernene fra Gantlights er unikke og specielle. Der er tale om en langbordspendel, der hænger i loftet med sine tynde stærke wirer. De fås i forskellige materialer som kombineres. Det kan f.eks. være lys beton kombineret med valnød træ eller hvad med mørk beton kombineret med rusten stål!

Se alle vore unikke smukke loftslamper i vores SHOP.