RETROit Canvas – Sækkestol til indendørs brug i lækre materialer

Sækkestolen til det moderne hjem

RETROit er nemlig den eneste sækkestol, hvor du kan sætte dig ned med en kop kaffe i den ene hånd og en bog eller tablet i den anden – og stadig sidde godt! Kombinér den med en matchende puf for ekstra fodstøtte, eller brug puffen som et lille bakkebord sammen med en TRAYit.

Funktionelt design

Glem alt om uformelige sækkestole, der ligger og roder på gulvet! RETROit sækkestolen er gennemtænkt dansk design, som ikke kun ser lækker ud og har fantastisk siddekomfort – den holder også formen. Form og funktion kombineret i ét!

Formstabilt design

RETORit sækkestolen er indvendigt opbygget af to individuelle innerbags, som er adskilt med en “væg” af velcro. Når du sætter dig i stolen, vil de to indvendige dele presses mod hinanden, så du får optimal støtte og komfort i ryggen. Smart!

Slidstærke materialer

RETROit Canvas stolen er skabt til at blive brugt (rigtig meget). Sækkestolen bliver hurtigt familiens yndlingsplads, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfri EPS kugler. Sæt dig ned, nyd livet og slap af!

Håndsyede sting

De smukke håndsyede krydssting langs stolens kant gør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look. Denne model er til indendørs brug, så du kan skabe den perfekte hyggekrog foran pejsen, i TV stuen eller på børneværelset. RETROit stolen findes i flere forskellige modeller – heriblandt en model, som også kan bruges udendørs.

Viser alle 8 resultater