Viser 1–24 af 78 resultater

Vis menu

2 barstole i grå med armlæn

DKK 1.895,00

2 barstole i grå med stof

DKK 1.895,00

2 barstole i hvid kunstlæder

DKK 1.895,00

2 barstole i hvid kunstlæder rund model

DKK 1.895,00

2 barstole i hvid kunstlæder smal model

DKK 1.895,00

2 barstole i hvid med armlæn

DKK 1.895,00

2 barstole i hvid med skønt tykt sæde

DKK 1.895,00

2 barstole i hvid med træben

DKK 1.895,00

2 barstole i sort kunstlæder

DKK 1.895,00

2 barstole i sort med armlæn

DKK 1.895,00

Barstol i blå velour

DKK 1.695,00

Barstol i blå velour med sølvfod

DKK 1.695,00

Barstol i brun micofiber

DKK 1.695,00

Barstol i grå velour

DKK 1.695,00

Barstol i grå velour med sølvfod

DKK 1.695,00

Barstol i gråt stof

DKK 2.495,00

Barstol i grøn velour

DKK 1.695,00

Barstol i grøn velour med søvfod

DKK 1.695,00

Barstol i lysegråt stof

DKK 2.495,00

Barstol i sort læder med søvfod

DKK 1.395,00

Barstol i sort velour

DKK 1.695,00

Barstol i sort velour med sølvfod

DKK 1.695,00

Barstol i sort/grå micofiber

DKK 1.695,00

Barstol Illius Teaktræ

DKK 3.295,00

Stole

Der er mange typer af lækre stole på markedet, men svært at finde de helt rigtige unikke stole, der lige passer ind i dit hjem og din boligstil. Designhome forsøger at finde de mere specielle stole, som ikke alle har i deres bolig. De stole som skiller sig ud og er helt specielle. Vi vil alle gerne have noget unikt og i en god kvalitet. Det forsøger vi at finde og her har vi fokus på spisebordsstoile og andre typer af stole.

Produkter og møbler til ethvert hjem kan du også finde her hos os. De fleste af de stole vi sælger er til kontoret, stuen, opholdsstuen eller til soveværelset. De fleste til indedørs brug men enkelte kan også bruges til udendørs brug. Ingen tvivl om at vi danskere går mere og mere op i design. Dansk og nordisk design har vundet indpas de seneste mange år og ikke uden grund. Flere og flere boligudstillinger afholdes og stole har også fundet vej til boligmesser og udstillinger indefor interiør. Stole får nu en naturlig plads på messer sammen med lamper, møbler og andet boliginteriør.

Produktion af stole

Vores stole produceres i den absoult bedste kvalitet. Vi stiller strenge krav til de af vores producenter, der producerer vores stole. De gør alle gør deres for at overholde miljøkrav og producerer grønt og miljørigtigt. Vi forhandler kun de bedste varer  i den bedste kvalitet. Det sikrer, at vi har glade kunder som kommer igen og igen hos os. Du kan helt sikkert finde billige møbler og borde andre steder men kvalitetsmæssigt så er vi helt i top på Designhome. Køb således dine produkter hos os, og vi sikrer at produkterne lever op til dine forventninger og produktionen er bedst mulig.

Stole fra Fuhrhome

Vi har fundet nogen ret fede stole fra den danske designer FUHRHOME. Generelt laver de nogen smukke møbler og andre produkter indenfor interiør. Stolene fra denne danske designer vinder mere og mere plads i de danske hjem. Det er på grund af det tidsløse og nordiske design. Selve kvaliteten fra Fuhrhome er god. Udgangspunktet igen er bæredygtige produkter og hvis du ser flere af produkterne og bordlamper fra Fuhrhome på vores SHOP så finder du at mange af materialerne er genbrugsmaterialer. Fuhrhome stole er eventuelt den smukke flagermusstol.

Fra Fuhrhome har vi pt. fokus på stole som går under flagermusstolen. Denne stol hedder også Amazon. Denne stole er den klassiske flagermusstol i bedste kvalitet i lækkert læder. Smuk lænestol fra Fuhrhome. Amazon Patina stol med rustikt brunt læder (Patina), grove syninger og et sort stålstel. Læderet er “råt” og kan fremstå med ridser og evt. mangle farve hvor skindet bøjer, så der er ikke to stole der er helt ens. Dette er til gængæld det, der gør denne så elegant, rå og anderledes.

Farverne på stole

Som udgangspunkt er farverne på stolene fra Designhome.dk meget neutrale. De fleste vil gerne have en stole der er neutral, god kvalitet og et lækkert design. Derfor finder du ikke mange af vores produkter i skrigende pink og andre specielle farver. Men du finder stole i de klassiske farver. Trenden indenfor møbeldesign og boliginteriør er de mere jordagtige farver. Brune farver, grå farver, jordslået farver gør sig i øjeblikket godt i det danske og nordiske møbeldesign.

Nye designs med vores stole

Vi er altid på udkik efter specielle og unikke stole og borde som vi kan præsenterer dig for. Så du kan få noget helt unikt i din bolig og i dit hjem. Tag derfor løbende et besøg i vores SHOP  der kommer hele tiden nye spændende bordlamer og andet indenfor møbler og interiør til dit hjem. Vi går meget op i design og vil derfor kun sælge designs vi synes er spændende og som vi selv kan lide. Vi er vilde med vores bordlamper og andre lamper som vi har en forkærlighed for.

Køb sikkert dine møbler på Designhome.dk

Husk, at når du handler dine produkter på Designhome.dk så er du garanteret op til DKK 10.000 hvis noget går galt. Det er E-mærket som står bag denne garanti. Designhome er godkendt som sælger af E-mærket og gør alt for at leve op til de krav der stilles til os. Der er såvel sikkerhed for produkterne og betaling online. Du kan derfor trygt købe dine varer og produkter hos os. Se også vores gode tilbagemeldinger fra kunder, som har været så venlige at give os en bedømmelse. Det er vi glade for. Vi tilstræber som butik til en hver tid at leve op til vores forpligtelser og retningsliner fra E-mærket og give dig som kunde en unik og personlig oplevelse – både på handel i vores netbutik eller hvis du besøger os. Du er altid velkommen til at give os et besøg – kontakt os dog gerne og aftal en tid.