Viser alle 22 resultater

Vis menu

Sækkestol RETROit Dunes Anthrazite

DKK 9.995,00 DKK 9.495,00

Sækkestol RETROit Dunes Camel

DKK 9.995,00 DKK 9.495,00

Sækkestol RETROit Dunes Cognac

DKK 9.995,00 DKK 9.495,00

Sækkestol, RETROit Canvas Dark Black

DKK 2.995,00

Sækkestol, RETROit Canvas Dark Brown

DKK 2.995,00

Sækkestol, RETROit Canvas Dark Brown / Black

DKK 2.995,00

Sækkestol, RETROit Canvas Dark Brown / Lime

DKK 2.995,00

Sækkestol, RETROit Canvas Dark Brown / Orange

DKK 2.995,00

Sækkestol, RETROit Canvas Dark Brown / Sand

DKK 2.995,00

Sækkestol, RETROit Canvas Petrol

DKK 2.495,00

Sækkestol, RETROit Canvas Sand

DKK 2.995,00

Sækkestol, RETROit Cobana Black

DKK 2.595,00 DKK 2.495,00

Sækkestol, RETROit Cobana Brown

DKK 2.595,00 DKK 2.495,00

Sækkestol, RETROit Cobana Brown White

DKK 2.595,00 DKK 2.495,00

Sækkestol, RETROit Cobana Green

DKK 2.595,00 DKK 2.495,00

Sækkestol, RETROit Cobana Grey

DKK 2.595,00 DKK 2.495,00

Sækkestol, RETROit Cobana Light Grey

DKK 2.595,00 DKK 2.495,00

Sækkestol, RETROit Cobana Petrol Melange

DKK 2.595,00 DKK 2.495,00

Sækkestol, RETROit Cobana Rose

DKK 2.595,00 DKK 2.495,00

Sækkestol, RETROit Cobana Sand Melange

DKK 2.595,00 DKK 2.495,00

Sækkestol, RETROit Cobana Turkis

DKK 2.595,00 DKK 2.495,00

Sækkestol, RETROit Cobana White

DKK 2.595,00 DKK 2.495,00

Sækkestole

På designhome.dk har vi samlet de smukkeste og mest cool sækkestole. Du husker typisk sækkestolen som værende den der løse med alle der kugler i som efter 2 måneder ikke mere har sin styrke. Sådan er det ikke med sækkestole som vi forhandler på Designhome.dk. Vores sækkestole er et møbel i sig selv. Et smukt og unikt møbel som vil gøre sig flot såvel ude som inde. Velkommen til vores verden af fedeste og skønne sækkestole. Tag et kik og du fortryder helt sikker ikke, hvis du først køber en af vore sækkestole.

Produktion af sækkestole

Vores stole produceres i den absolut bedste kvalitet. Vi stiller strenge krav til vores producenter, som alle gør deres bedste for overholde miljøkrav og producerer grønt. Stoffet er utroligt slidstærkt og med YKK lynlås og giftfrie kugler. De bedste fyldkugler der er på markedet som bare holder. Det er kvalitet. En detalje som selve de små sting skal nævnes. Alle håndsys – ja alle er dermed helt unikke og selve den måde stingene bliver syet på, gør at de får et super råt look. Altså en del af selve deisgnet på vore sækkestole. Selve tråden er af hør – altså en hørtråd der bruges til vores sækkestole.

Vores sækkestole fås til inde og ude. De modeller der er til udendørs brug har et vandafvisende stof. det har en coating på indersiden, som sikrer, at vandet ikke kan trænge igennem. Stoffet er fremstillet i det 100% syntetiske Olefin-materiale, som ikke kan blive jordslået ved fugt. Kommer der meget kraftig regn så anbefaler vi, at dine sækkestole stilles ind under et halvtag, da vandet ved kraftig regn kan trænge ind under syninger på dine sækkestole.

Sækkestole fra SACKit

Vi er stolte over at kunne præsenterer de smukke produkter fra den danske designer SACKit som vi samarbejder med. Produkterne er af høj kvalitet og et stort kendskab på markedet for sækkestole gør at disse sækkestole er helt unikke og af ypperste kvalitet til dit hjem.

Farverne på sækkestole

Hvis du ser ind på vores SHOP så vil du se et væld af lækre farver som du kan få vores sækkestole i. Vi har alt fra den traditionelle grå til den lime farve. Eller hvad med en pink farve til dine sækkestole – vil det ikke være cool i dit hjem. Du har også mulighed for at vælge en sækkestol med en farvekombination – altså en to farvet sækkestol – det giver en god kontrast til omgivelserne. Hvis du køber mere end en sækkestol – måske du køber to sækkestole så overvej lige, om du skal tage to forskellige farver og sætte sammen. Fordelen er at det giver liv såvel inde som ude.

Nye designs med sækkestole

Sækkestole til inde og udendørs brug er forholdsvis nyt indenfor møbler og interiørbranchen. Men der sker en stor udvikling i dette møbel, der nu også anses som et luksus møbel. Hvis du vælger vores luksus modeller som er til indendørsbrug så får du et møbel der er helt unikt og kan holde I mange år. Denne sækkestol er i læder fra dansk læder producent og er også 100 % svanemærket. Selve læderet er oliebehandlet anilin læder. Hvis du viser dine venner dit hjem hvor denne stol står, så skal de straks sætte sig i den og de kommer ikke op før du beder dem om at gå hjem.

Som tilbehør finder du også til hørende puf. Puffer findes i samme materiale og endvidere i samme farve. Skal du gøre dit hjem helt perfekt så placerer du en flot bakke i lækkert træ ovenpå din puf og du har et lille lækkert bord til dine sækkestole.

Sikker handel på Designhome.dk

Husk, at når du handler dine produkter på Designhome.dk så er du garanteret op til DKK 10.000 hvis noget går galt – det er E-mærket som står bag vores garanti. Designhome er godkendt som sælger af E-mærket og gør alt for at leve op til de krav der stilles til os. Der er såvel sikkerhed for produkterne og selve din betaling. Du kan derfor trygt købe dine varer og produkter hos os. Se også vores gode tilbagemeldinger fra kunder, som har været så venlige at give os en bedømmelse. Det er vi glade for. Vi tilstræber som butik til en hver tid at leve op til vores forpligtelser og retningsliner fra E-mærket og give dig som kunde en unik og personlig oplevelse – både på handel i vores netbutik eller hvis du besøger os. Du er altid velkommen til at give os et besøg – kontakt os dog gerne og aftal en tid.

Er du i tivvl om en sækkestol er noget for dig eller om du skal have en eller to så tag et kik ind i vores SHOP og du skal ikke fortryde. Det eneste du kan fortryde er, hvorfor du ikke har købe dine sækkestole før.