Q. Hvordan sender vi varerne?

A. Når vi sender varede sørge riv for at de er forsvarligt indpakket, så der er mindst mulig risiko for, at der sker skade under transport. Vi bruger GLS, når vi sender vores oxiderede kobberlamper, som vi har på lager her hos os. Alle andre varer sendes som udgangspunkt fra vores producenter eller leverandører, som ligeledes pakker og sender forsvarligt. Der kan anvendes andre fragtfirmaer.

Q. Kan jeg se varen før jeg køber?

A. Vores meget populære kobberlamper har du mulighed for at se på vores adresse i Hørsholm. Vi beder dig dog kontakte os forinden for lagerstatus og for at aftale et konkret tidspunkt.

Alle andre varer kan du ikke se hos os. Dog har vi enkelte varer vi kan vise dig frem, så kontakt os eventuelt herfor. Men som udgangspunkt er vi en online SHOP, hvor vores varer sendes fra vores producenter eller leverandører.

Q. Kan jeg betale med kort eller MobilePay

A. I vores webshop kan du betale med de mest anvendelige kort og tillige MobilePay. Vi modtager Dankort, Visa og Mastercard.

Besøger du os for køb af vores kobberlamper kan du ligeledes betale med kort eller MobilePay på vores Firmanummer som er 24129 – husk .evt. at få hævet din grænse inden du kommer.

Q. Kan jeg fortryde mit køb?

A. Ja – i henhold til købeloven har du 14 dages fortrydelsesret hvis varen er købt som privatperson på vores webshop. Se gerne vores vilkår og betingelser herfor.