Verdenskort lærred

Med vores verdenskort på lærred kan du markere med nåle, hvor du har rejst henne i verden. Verdenskortene er specielt designet netop til brug herfor. Du vælger hvilken størrelse på kortet der passer i dit hjem og efterfølgende kan du sætte dit eget præg på kortet med en overskrift. Det kan f.eks. være “Vores rejser rundt i verden”. Der medfølger 100 nåle og du kan tilkøbe flere hvis behov herfor.

Så mangler du et smukt verdenskort i bedste kvalitet så vælg et af nedennævnte.

Viser alle 8 resultater

Verdenskort med nåle på lærred Antique

Fra kr. 1.295,00

Verdenskort med nåle på lærred Ash

Fra kr. 1.295,00

Verdenskort med nåle på lærred Charcoal

Fra kr. 1.295,00

Verdenskort med nåle på lærred Desert

Fra kr. 1.295,00

Verdenskort med nåle på lærred Horizon

Fra kr. 1.295,00

Verdenskort med nåle på lærred Navy

Fra kr. 1.295,00

Verdenskort med nåle på lærred Onyx

Fra kr. 1.295,00

Verdenskort med nåle på lærred Stone

Fra kr. 1.295,00

Verdenskort nåle?

Du er kommet det rigtige sted hen, hvis du søger verdenskort med nåle. Vi har specielle verdenskort som netop er beregnet til at du kan sætte nåle i dem. De er produceret med specielt lærred hertil.

Hvorfor et verdenskort på din væg?

Ganske simpelt fordi det er smukt og inspirerende at se på. Det er lærerigt at studere verden og det er uden tvivl et trækplaster for alle børn og voksne, hvis du har et sådan verdenskort hængende på din væg. Du kan gøre det personligt og sætte knappe måle hvor du har rejst henne. Det gør det endnu mere personligt og sjovt at se på.

Er det nemt at sætte op?

Ja det må man sige. Når vi sender verdenskortet til dig så kommer det lige klar til at hænge op på din væg. Vi har beskyttet det godt under transporten hjem til dig, men det kommer i samme format som det skal op at hænge.

Hvilken størrelse skal du vælge?

Vi har flere forskellige størrelser på vores verdenskort med nåle. Se under de enkelte modeller hvilken størrelse der er mulig. Når du vælger kortet er det vigtigt at der er godt plads på væggen og der må gerne være lidt luft omkring kortet.  Vi har 4 forskellige størrelser:

  • Small – 50 x 75 cm
  • Medium – 60 x 100 cm
  • Large – 80 x 120 cm
  • X Large – 100 x 150 cm

Rigtig god fornøjelse med at finde din størrelse. Uanset hvilken størrelse væg du har så har vi en størrelse som passer til din væg.

Nåle til verdenskort

Vi sender dig 100 nåle i en og samme farve når du køber et kort. Vil du gerne have en farve mere eller flere nåle til dit verdenskort så kan du tilkøbe disse. Så kom godt i gang med at få blottet nogle nåle ind, hvor du har rejst henne i verden.

Forskellige modeller

Vi har i alt 8 forskellige modeller eller typer af verdenskort. Du vælger blot, hvilken farve og type som falder i din smag.

Kvalitet

Når du køber et verdenskort hos Designhome - så får du et kort af absolut bedste kvalitet. Der er en del efterligninger og dårlig kvalitet på markedet så undgå gerne disse. Prisen er tilsvarende billig på disse kort og detaljeringsgraden dårlig.

Design dit eget verdenskort

Du har mulighed for at designe dit verdenskort en lille smule. Du kan nemlig lave en overskrift på kortet. Det kan f.eks. være "Mette og Mads´ verdenskort". Det gør det sjovt at have hængende og mere personligt.