Væglamper

Vi forhandler et eksklusivt sortiment af væglamper og de lamper vi har udvalgt er specielt udvalgt med fokus på et unikt design og en enestående kvalitet. Der er mange typer af væglamper på markedet, men svært at finde dem til de rigtige og unikke.  Vi forsøger at finde de mere specielle produkter, som ikke alle og enhver har i deres bolig. De varer som skiller sig ud og er helt specielle og anderledes. Dem som alle gerne vil have i hjemmet. Vi vil alle gerne have noget unikt og i en god kvalitet.  De fleste af de lamper vi sælger er til kontoret, stuen, opholdsstuen eller til soveværelset. De fleste til indendørs brug.

Viser 1–24 af 39 resultater

Arthur væglampe af gammel lygte

kr. 1.495,00

Hilow line væglampe Panzeri

Fra kr. 3.995,00

Panzeri APP væglampe 12 cm hvid

kr. 2.500,00

Panzeri APP væglampe 12 cm messing

kr. 2.950,00

Panzeri APP væglampe 12 cm titanium

kr. 2.950,00

Panzeri APP væglampe 24 cm hvid

kr. 4.425,00

Panzeri APP væglampe 24 cm messing

kr. 5.250,00

Panzeri APP væglampe 24 cm titanium

kr. 5.250,00

Paris Væglampe

kr. 895,00

Paris Væglampe

kr. 795,00

Væglampe egetræ QUBIQ 11 cm

kr. 1.295,00

Væglampe SLIM 100 cm med knaster

kr. 1.795,00

Væglampe SLIM 100 cm uden knaster

kr. 1.895,00

Væglampe SLIM 60 cm med knaster

kr. 1.595,00

Væglampe SLIM 60 cm uden knaster

kr. 1.595,00

Benton væglampe

kr. 750,00

Evie væglampe i bronchelakeret stål

kr. 1.995,00

Evie væglampe i messinglakeret stål

kr. 1.995,00

Evie væglampe i poleret nikkel

kr. 1.995,00

GEMINUS JUL væglampe i træ

kr. 1.495,00

GEMINUS JUN væglampe i træ

kr. 1.495,00

GEMINUS MAY væglampe i træ

kr. 1.495,00

Griffin væglampe

kr. 850,00

Marmor væglampe Carrara

Fra kr. 6.000,00

Hvorfor væglamper?

Lys skal der til og lamper er et af de møbler som der findes flest af og som vi mange gange har sværest ved at finde. Vi har svært ved at finde en lampe der passer perfekt til vores bolig. Er man et par så er det ofte endnu mere svært at blive enig om hvilken lampe der skal hænges op i hjemmet. Væglamper bruges oftes i soveværelset, gæsteværelset, børneværelset eller som hyggebelysning i en stue. Som natlampe eller sengelampe vælge de fleste en væglampe eller en lampe der kan stå på et sengebord.

Væglamper i træ?

Flere og flere vælger at bruge træ som materiale til lamper. Træ er et organisk materiale og det medvirker til at vi passer på vores natur. Vi har derfor fokus på at kunne præsenterer flere forskellige modeller af væglamper i træ. Vi har et fint udvalg af trævæglamper som kan hænges på væggen uden at du har en ledning hængende ned. Altså skal der her være forberedt til, at du har ledningen ført direkte ud af væggen. Det skal du være opmærksom på, når du køber en væglampe. Altså om det er med tænd/sluk funktion på ledningen eller om det er en model uden ledning.

Panzeri væglamper

Må vi fremhæve en absolut smuk væglampe i et flot design. Det er fra vores Italienske samarbejdspartner Panzeri. Her produceres for det første produkter af en meget høj kvalitet. Det er italiensk kvalitet og design når det er bedst. Vi har valgt denne smukke væglampe fra Panzeri som er yderst stilren. Den har smukke former og fås i en smal og en bred model. Lyste fra lampen er uplight - altså kommer lyset til at sprede sig op af væggen, hvilket giver en smuk "leg" med lyset. Du kan se en af væglamperne fra Panzeri her.

Denne væglampe fra Panzeri kommer i forskellige materialer. Titanium, messing eller hvid er muligheder. På denne væglampe er der ingen ledning der hænger ned langs væggen. Her skal du have forberedt at ledningen kommer ud fra væggen.

Du kan læse mere om Panzeri her.

Lamper

Et af de interiørprodukter, der findes flest af indenfor boligindretning er lamper. Der findes et utal af forskellige typer af lamper, herunder bordlamper, væglamper, pendellamper, loftslamper, gulvlamper osv. Design mulighederne er meget store indenfor dette produkt og ofte er det kun fantasien der sætter grænser når dygtige lampedesignere får i gang.

Skal du vælge varmt eller koldt lys

Det er helt smag og behag om du skal have en væglampe med et varmt lys, et koldt lys eller et neutralt lys. Vi vil dog anbefale - og specielt til væglamper - at du går efter et mere varmt lys. En væglampe i en stue er ofte til at give en hyggelig belysning og så skal det være et varmt lys. Skal du dog kunne bruge som læselampe, hvis din væglampe hænger i dit soveværelse så overvej dog et mere neutralt lys. Men igen det er smal og behag.

Du kan se de forskellige lysstyrker her:

  • Koldt lys - typisk omkring 6.000 Kelvin
  • Neutralt lys - typisk omkring 4.000 Kelvin
  • Varmt lys - typisk omkring 3.000 Kelvin