Viser alle 4 resultater

Show sidebar

Væglamper

Vi forhandler et mindre sortiment af væglamper. Men de lamper vi har udvalgt er specielt udvalgt med fokus på et unikt design og en enestående kvalitet. Der er mange typer af væglamper på markedet, men svært at finde dem til de rigtige og unikke.  Dem der lige passer ind i dit hjem og din boligstil. Designhome forsøger at finde de mere specielle væglamper, som ikke alle og enhver har i deres bolig. De lamper som skiller sig ud og er helt specielle og anderledes. Dem som alle gerne vil have i hjemmet. Vi vil alle gerne have noget unikt og i en god kvalitet. Det forsøger vi at finde og her har vi fokus på væglamper og andre typer af lamper.

De fleste af de væglamper vi sælger er til kontoret, stuen, opholdsstuen eller til soveværelset. De fleste til indendørs brug. Ingen tvivl om at vi danskere går mere og mere op i design. Dansk og nordisk design er et hit. Ikke kun blandt os danskere men også udlændinge er vilde med vores noridiske design indenfor møbler. Flere og flere boligudstillinger afholdes i Danmark og væglamper har også fundet vej til diverse boligmesser og udstillinger indenfor interiør. Væglamper får nu en naturlig plads på messer sammen med øvrige lamper, møbler og andet unikt boliginteriør.

Produktion af væglamper

Vores unikke lamper produceres i den absolut bedste kvalitet. Vi stiller strenge krav til de af vores producenter, der producerer vores væglamper. De gør alle gør deres for at overholde de strenge miljøkrav og vi har forvetning om at de producerer grønt og miljørigtigt. Vi forhandler kun de bedste væglamper i den bedste kvalitet. Det sikrer, at vi til enhver tid har glade kunder som kommer igen og igen hos os. Du kan helt sikkert finde billige væglamper og lamper andre steder end hos Designhome.dk. Men kvalitetsmæssigt så er vi helt i top på Designhome. Køb trygt dine væglamper hos os, og vi sikrer at produkterne lever op til dine forventninger og produktionen er bedst mulig.

Væglamper fra Gantlights

Vi har fundet nogen ret cool varer fra den tyske designer Gantlights. Generelt laver de nogen smukke møbler og andre produkter indenfor interiør. Væglamperne fra denne tyske designer vinder mere og mere plads i de danske hjem. Det er på grund af det tidsløse og nordiske design. Det er super enkelt og kan kombineres med andre nordiske møbler. Selve kvaliteten fra Gantlights er rigtig god. Udgangspunktet igen er de bæredygtige produkter og hvis du ser flere af produkterne og væglamper fra Gantlights på vores SHOP så finder du at mange af materialerne er miljørigtige materialer.

Fra den tyske producent Gantlights har vi pt. fokus på væglamper som i beton. Denne væglampe er den lampe, der typisk kan hænge i soveværelset. Den er udført i beton, som er med til at give den et meget råt udseende. Råt og enkelt. Den er i en mørk farve beton og en lys farve beton. Ikke to væglamper er ens, da de bliver fremstillet hver for sig.

Farverne på væglamperne

Som udgangspunkt er farverne på væglamperne fra Designhome.dk meget neutrale. De fleste vil gerne have en væglampe der er neutral, god kvalitet og et lækkert design. Derfor finder du ikke mange af vores væglamper i skrigende pink og andre specielle farver. Men du finder stole i de klassiske farver. Trenden indenfor møbeldesign og boliginteriør er nu de mere jordagtige farver. Brune farver, grå farver, jordslået farver gør sig i øjeblikket godt i det danske og nordiske møbeldesign. Her passer vores væglamper godt ind, de er lyse grå eller mørkegrå.

Nye designs med væglamper

Vi er kun på udkik efter specielle væglamper vi kan præsenterer dig for. Så du kan få noget helt unikt i din bolig og som har et fedt design. Tag derfor løbende et besøg i vores SHOP  der kommer hele tiden nye spændende væglamper og andet indenfor møbler og interiør til dit unikke hjem. Vi går meget op i design og interiør og vil derfor kun sælge produkter vi synes er unikke og spændende og som vi selv kan lide. Vi er ret vilde med vores væglamper og andre lamper som vi har en forkærlighed for.

Køb sikkert dine væglamper på Designhome.dk

Vigtigt at huske, at når du handler dine produkter på Designhome.dk så er du garanteret op til DKK 10.000 hvis noget går galt. Det gør det nu ikke, men det er en god sikkerhed at have. Det er E-mærket som står bag denne garanti. Designhome er godkendt som onlineshop af E-mærket. Vi gør alt for at leve op til de krav der stilles til os. Det er kun ret og rimeligt for dig som forbruger. Der er såvel sikkerhed for produkterne og betaling online. Se også vores gode tilbagemeldinger fra kunder, som har været så søde, at give os en bedømmelse. Vi tilstræber som onlinebutik til en hver tid at leve op til vores forpligtelser og retningsliner fra E-mærket og give dig som kunde en unik og personlig oplevelse – både på handel i vores netbutik eller hvis du besøger os. Du er altid velkommen til at give os et besøg. Kontakt os dog gerne og aftal en tid.