Viser alle 3 resultater

Show sidebar

Bruneret kobberlampe

From DKK 2.000,00

Oxideret kobberlampe

From DKK 2.000,00

Sort kobberlampe

From DKK 5.000,00 From DKK 3.500,00

Kobberlamper

Hos Designhome.dk køber du den originale lampe. Den som det hele startede med og som er blevet så populær. Siden har der været andre der sælger vores lamper og enkelte til helt meget lave priser. Vi skal ikke vurdere om kvaliteten er OK, men blot opfordre til, at du ser lamperne før du køber. Vi har haft kunder, der er komme til os og har købt andre steder og siger, at der er stor forskel på kvalitet. Så køb dine kobberlamper på Designhome.dk så er du ikke i tvivl om at du får den bedste kvalitet.

De originale kobberlamper fra Designhome er i absolut bedste kvalitet. Vi stiller store krav til vores producent om kobbertykkelse og oxideringen af lamperne. Kobberet bliver nøje udvalgt og har den bedste tykkelse til den videre bearbejdning. Alle lamperne håndbankes med utrolig mange små bankeslag. Du kan se forskel på vores bali lamper og andre, da vores lamper har mange små bankeslag indvendigt, som er med til at give lampen den helt runde form.

På andre lamper er der ikke så mange bankeslag indvendigt  og man kan på ydersiden af lamperne fornemme disse.

En anden forskel på de oxiderede lamper fra designhome.dk er, at vores lamper har gennemgået en reel oxidering. Vi har set lamper på markedet, der blot har fået en eller anden form for maling og ikke været igennem en oxideringsproces. Når du køber en kobberlampe fra os – garanterer vi, at det er bedste kvalitet, så du får den bedste lampe til dit hjem – og ligeledes hvad du betaler for.

Flere farver

Vores lamper findes i flere størrelser og typer. De mest populære er de grønne. De kaldes også for oxideret kobberlamper. Disse lamper er til at hænge i loftet som pendellamper men de kan også ligge på gulvet i din stue eller entre på en speciel fod du kan tilkøbe. Uanset hvilken løsning du vælger så vil bali lamper se super godt ud i dit hjem. Der er tale om fede designerlamper

De brunerede kobberlamper er også populære. De vil pryde ethvert hjem og passe flot til såvel lyse som mørke spiseborde. De brunerede kobberlamper har et utroligt flot spil I strukturen. Ikke to lamper er ens hviket gør dem så unikke at se på. De passer rigtig flot til et lyst rum og lyst spisebord, da de bryder med de lyse farver. Den sidste farve bali lampe som vi har er den sorte. Den er meget stilfuld i sit enkle udtryk. Mange af vores kunder som køber denne burger den liggende i et hjørne af stuen – altså på den specielle fod. Det er giver stil og klasse og man ser således den flotte indvendige struktur I lampen som er så flot.

Flere størrelser

Vi har vores kobberlamper i flere forskellige størrelser. Kobber lamper i størrelse fra Ø25 cm og helt op til den store størrelse i Ø70 cm. Den lille Ø25´ passer så fint over en kogeø. Den passer også godt i hjemmet i et hjørne i stuen eller over et skrivebord. Den næste størrelse er Ø35. Den kan gå an over et spisebord, men de fleste køber dog Ø45 eller Ø50 over spisebordet. Har du et langt spisebord, altså fra 180 cm og opefter vil det passe fint med to lamper ved siden af hinanden. Bali lamper i Ø70 er store. De kan ikke hænge over et spisebord. De vil til gengæld gøre sig godt i en stor entre eller en stor hall.

Flere af vores kunder køber dem også til at have liggende i et stort hjørne i en stue eller entre. De skal vitterligt ses for at få en fornemmelse af, hvor store de rent faktisk er.

Vælg selv dine kobberlamper

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge på dine kobberlamper så anbefaler vi at du kommer forbi os. Du er altid velkommen til at komme efter aftale. Når du kommer så finder vi de kobberlamper som passer til dit behov og til din stue eller hvor de skal være i dit hjem. Når du besøger os på designhome.dk så kan du også selv vælge dine kobberlamper eller lampe. Der er nemlig meget forskel på strukturen på bali lamperne. Nogen er til meget struktur medens andre er til lidt struktur. Derfor ser vi helst, at du selv kommer forbi os og finder de kobberlamper, der passer dig.

I vores SHOP har vi også andet end kobberlamper. Vi har ret fede lamper fra danske og udenlandske lampeproducenter. Kobberlamper er dog egen production.

Når du køber hos os så husk, at du har købt de originale bali lamper – igen dårlig kopi eller dårlig kvalitet. Skriv endelig hvis du har spørgsmål til dine lamper eller andre af vores produkter.