Udepejse og grill

Vi forhandler som eneste i Danmark den flotte designede udepejs The Bubble fra Focus Creation. Et unikt design som gør at du vil elske denne udepejs. Det danske vejr er perfekt til at have såvel grill som udepejse. Lige fra de tidligere forårsmåneder i marts og april til det sene efterår i oktober er det skønt at kunne sætte sig sammen omkring bålfadet, udepejsen eller grillen. Det er blevet populært at have en udepejs stående til hygge på de lange sommeraftener. Hyggeligt når gæsterne kommer at der er åben ild i pejsen eller på grillen. Børnene elsker at grille marshmellows over den åbne ild eller hvad med en stor saftig bøf på grillen.

Viser alle 6 resultater

Bålfad Ø60 cm med ben og grillrist

kr. 3.195,00

Bålfad Ø60 cm med ben og stegeplade

kr. 3.150,00

Bålsted 120 x 120 cm med rist

kr. 6.550,00

Bålsted Ø125 cm med rist

kr. 6.495,00

Grill Ø100 cm kubik model

kr. 10.500,00

Grill Ø100 cm rund model

kr. 10.500,00

Hvad er en udepejs?

En udepejs er som navnet antyder en pejs der bruges udendørs. At det er en pejs er kendetegnet ved at der udelukkende bruges brænde til at fyrre med.

Hygge med udepejsen?

I Danmark elsker vi hygge. Der er ikke noget bedre end at sidde udenfor en forårs eller sommeraften med gode venner, et glas rosevin eller rødvin og så mærke varmen fra udepejsen. Det er rigtig hyggeligt og varmen og skæret fra pejsen er med til at give den gode stemning. Hos Designhome forhandler vi den smukke udepejs som har navnet The Bubble - den er med sit smukke og unikke design en fryd for øjet - ikke blot når den er i funktion - men også når den står uden flammer.

Hvordan tændes op i en pejs?

Som med en indepejs er også det samme gældende for en udepejs, når der skal tændes op. Her er en række gode råd du kan bruge ved optænding:

  1. Tænd op fra toppen
  2. Brug noget af brænde af god kvalitet
  3. Der skal være luft til - det er jo ude så det går måske nemt nok
  4. Til optænding har du brug for lidt pindebrænde, optændingsblokke eller andet let brændbart
  5. Læg kløvet brænde nederst
  6. Læg pindebrænde øverst
  7. Læg optændingsposer/-tabs ind mellem pindebrændet i toppen

Grill

Skal du grille så findes der mange forskellige produkter på markedet udover den traditionelle grill som vi kender den. Vi har samlet en række specielle grille som både kan kombineres som en udepejs eller rettere et bålsted, men også kan fungere som en grill. Eneste forskel er at der lægges en grillrist ovenpå bålstedet og så har du din grill.

Det nemmeste og hurtigeste i dag er naturligvis at tænde for gassen i en gasgrill - men det er blevet mere og mere populært at gå tilbage til at grille med træde. Det er mere tidskrævende, men afspejler også - at det netop er det vi skal have foks på - at have tid til at nyde hinanden og lave mad.

Bål fade

Vi har endvidere et stort udvalg i bål fade. De fås i mange forskellige størrelser - fra de små på Ø60 i diameter til vores helt store med en diameter på over 200 cm.