Om os

DesignHome er startet i 2018 med fokus på salg af lamper og interiør som vi selv ønsker i vores hjem. Vi startede op med et begrænset varelager som løbende er vokset til nu op mod 2.000 forskellige produkter.  Vi vil fortsat løbende finde nye spændende og unikke ting til hjemmet som kan købes hos os. Er det standard lamper og møbler du er interesseret i – så finder du det ikke hos os. Vi går efter de unikke ting til dit hjem – som din nabo ikke har!

For os er det væsentligt at du som kunde er tilfreds og det bliver du kun hvis du får en god betjening og vores produkter er af bedste kvalitet – det kan vi tilbyde.

Vi håber I tager godt imod vores unikke ting til hjemmet og løbende vil besøge vores hjemmeside – vi kommer løbende med nyheder og gode tilbud, så husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

De bedste hilsener

Christina
Designhome.dk
Tlf: +45 3045 2970

Christina på messe

Brands

Egne designede produkter

De unikke oxiderede kobberlamper som du kan se i vores SHOP er vores egne producerede. Vi får produceret dem på hos vores producent i Indonesien. Der er tale om kvalitetshåndværk fra vores dygtige producent. Lange håndværksmæssige traditioner driver denne familievirksomhed som gennem flere generationer har produceret produkter i kobber og andre spændende materialer.

Forhandler af unikke brands

Derudover er vi godkendt forhandler af en række spændende brands. Der er typisk tale om brands som du ikke kan finde her i Danmark. Der er tale om spændende designer brands fra Tyskland, Italien, Ukraine, Lithauen, Frankrig, Holland, Polen og andre lande. Når vi udvælger et brand er det væsentligt, at produktet er af bedste kvalitet, designet er unikt og gerne håndlavet produktion.

Hos os skal du finde de spændende produkter som du ikke kan finde i et møbelhus i Danmark.