Betonlamper

På designhome.dk har vi samlet de smukkeste og mest cool betonlamper – et produkt, som bliver mere og mere in, da det er den rå struktur som rent designmæssigt vinder indpas. Betonlamper fås i mange forskellige typer og størrelser. Vi har modeller som pendellamper, som loftslamper eller hvad med disse som væglamper. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan din lampe i beton skal se ud i dit hjem. Der er noget råt og cool over dette materiale, som gør det helt unikt, da ikke to produkter er ens. Skal du have et anderledes hjem end din nabo så skal du klart have

Viser 1–24 af 41 resultater

Betonlampe 61 cm Rillet Grøn

kr. 4.295,00

Betonlampe 61 cm Rillet Gul

kr. 4.295,00

Betonlampe 61 cm Rillet Lysegrå

kr. 4.295,00

Betonlampe 61 cm Rillet Mørkegrå

kr. 4.295,00

Betonlampe 61 cm Rillet Rød

kr. 4.295,00

Betonlampe kubik (lille) lysegrå

Fra kr. 1.300,00

Betonlampe kubik (lille) mørkegrå

Fra kr. 1.300,00

Betonlampe kubik (mellem) lysegrå

Fra kr. 1.300,00

Betonlampe kubik (mellem) mørkegrå

Fra kr. 1.300,00

Betonlampe kubik (stor) lysegrå

Fra kr. 1.750,00

Betonlampe kubik (stor) mørkegrå

Fra kr. 1.750,00

Betonlampe rektangulær lysegrå

Fra kr. 1.700,00

Betonlampe rektangulær mørkegrå

Fra kr. 1.700,00

Betonpendel Lysegrå

kr. 3.000,00

Betonpendel Mørkegrå

kr. 3.000,00

Dakar loftlampe lille Ø20

kr. 1.095,00

Dakar loftlampe stor Ø25

kr. 1.295,00

Langbordspendel i beton og eg

Fra kr. 6.750,00

Langbordspendel i beton og brændt træ

Fra kr. 6.750,00

Langbordspendel i beton og grå metal

Fra kr. 6.750,00

Langbordspendel i beton og kobber

Fra kr. 6.750,00

Langbordspendel i beton og messing

Fra kr. 6.750,00

Langbordspendel i beton og oxideret kobber

Fra kr. 7.500,00

Langbordspendel i beton og rusten stål

Fra kr. 6.750,00

Alt om betonlamper

Hvad er beton?

Beton er et byggemateriale der består af cement, sand, sten og vand. Det udmærker sig ved under støbningen at være formgivende. Beton kan spores mange år tilbage i tiden.

Hvorfor beton i lamper og interiør?

Fordi betonen er rå, den afspejler naturens kræfter - som skrevet er det cement, sand, sten og vand - alle naturprodukter der tilsammen giver betonen. Sætter man betonen sammen med et mere blødt materiale giver det en lækker helhed.

Kan betonen brække?

Ja det kan den godt. Beton er trods alt et skrøbeligt materiale selvom det er meget stærkt på samme tid. De betonlamper vi vælger brækker ikke blot over, når de hænger. Der skal et stort tryk til for at de kan brække. Alle vores lamper i beton er lavet af den bedste beton og testet igen og igen. Du kan være sikkert på at købe et super godt produkt. Vi har dog haft episoder hvor specielt vores Gantlights langbordspendel er knækket under transport. Men det er grundet den hårde medfart der kan være hos de fleste fragtselskaber i dag.

Betonlamper udseende

De betonlamper du kan købe er alle forskellige - altså helt unikke, hvilket vil sige, at ikke to lamper er ens. Hvis du ser på selve betonen så kan du se, at der er små lufthuller i. Disse lufthuller kommer fra selve støbningen - og gør dels at materialet er spændende og anderledes at se på, men også at netop ikke to betonlamper er ens.

Når du køber en lampe, må du altså forvente at der kan være forskellige i de lamper du modtager - ikke to er ens.

Farven i selve betonen kommer udelukkende fordi, der blandes farve i. Beton er som vi kender den grå og kedelig. Hvis den skal være meget mørkegrå tilsættes sort farve i en vis mængde til betonen opnår den farve der ønskes. Som du kan se på nogle af betonlamperne så er de lyse og nærmest helt hvide - her er der altså tilført en hvis farve i betonen.

Lamper

Et af de produkter, der findes flest af indenfor interiør og boligindretning er lamper. Der findes et utal af forskellige typer af lamper, herunder bordlamper, væglamper, pendellamper, loftslamper, gulvlamper osv. Design mulighederne er store indenfor dette produkt og mange gange er det kun fantasien der sætter grænser når dygtige lampedesignere får i gang.

Hængehøjde over spisebordet

Når du hænger din lampe over dit spisebord så er det god skik at man kan sidde på hver side af bordet og se den person, der sidder overfor i øjenene. Når du skal udmåle højden så sæt Jer derfor to personer overfor hinanden og se hinanden i øjenene. Lad ikke lampen komme i vejen for Jer - men hæng den heller ikke så højt op at du kan se op i lyskilden. En fin højde for de fleste lamper er på mellem 55-65 cm mellem bordets øverste del og lampens underste del