Viser alle 24 resultater

Show sidebar

Betonlampe kubik (lille) lysegrå

From DKK 1.200,00

Betonlampe kubik (lille) mørkegrå

From DKK 1.200,00

Betonlampe kubik (mellem) lysegrå

From DKK 1.300,00

Betonlampe kubik (mellem) mørkegrå

From DKK 1.300,00

Betonlampe kubik (stor) lysegrå

From DKK 1.500,00

Betonlampe kubik (stor) mørkegrå

From DKK 1.500,00

Betonlampe rektangulær lysegrå

From DKK 1.500,00

Betonlampe rektangulær mørkegrå

From DKK 1.500,00

Betonpendel Lysegrå

DKK 3.000,00

Betonpendel Mørkegrå

DKK 3.000,00

Dakar loftlampe lille Ø20

DKK 1.120,00 DKK 945,00

Dakar loftlampe stor Ø25

DKK 1.390,00 DKK 1.175,00

Langbordspendel i beton og eg

From DKK 5.500,00

Langbordspendel i beton og kobber

From DKK 5.500,00

Langbordspendel i beton og oxideret kobber

From DKK 6.000,00

Langbordspendel i beton og rusten stål

From DKK 5.500,00

Langbordspendel i beton og rustfri stål

From DKK 5.500,00

Langbordspendel i beton og valnød

From DKK 6.000,00

Pendellampe i beton 120 cm

From DKK 3.495,00

Pendellampe i beton 180 cm

From DKK 3.995,00

Pendellampe i beton 80 cm

From DKK 2.995,00

Sofia gulvlampe

DKK 1.265,00 DKK 1.095,00

Væglampe i lys beton

DKK 1.500,00

Væglampe i mørk beton

DKK 1.500,00

Betonlamper

På designhome.dk har vi samlet de smukkeste og mest cool betonlamper. Betonlamper blivere mere og mere in, da det er den rå struktur som rent designmæssigt vinder indpas. Betonlamper fås i mange forskellige typer og størrelser. Vi har betonlamper som pendellamper, som loftslamper eller hvad med betonlamper som væglamper. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan din lampe i beton skal se ud i dit hjem.

Produktion med beton

Vores betonlamper er alle produceret i hånden og gennemgået strenge kontrolkrav til kvalitet. Da de er håndproduceret er der ikke to lamper der er ens – de er alle unikke. At producerer betonlamper er en længere process. Først skal der laves en negativ form. En form som betonen kan hældes i. Betonen skal have en bestemt konsistens før den hældes i formen. Når betonen er hældt I formen skal den tørre i typsik 1-2 døgn. Efter tørring kan lampen tages ud af formen og således kommer betonlamper til live. Pludselig ser man struktur og dens rå ydre, som er støbt af formen.

Betonlamper fra Gantlights

Vi er stolte over at kunne præsenterer de smukke betonlamper fra den danske designer Fuhrhome samt tyske Gantlight. Den tyske designer Stefan Gant har eksperimenteret med betonlamper i mange år. Han har opnået en unik viden om materialet og er dermed i stand til at producerer de smukkeste betonlamper. Gantlights lamperne skal ses. Du kan se og købe dem i vores SHOP, hvor vi har udvalgt de bedste fra den tyske designer. Alle betonlamper som passer godt ind i den danske stil og danske hjem. Skal dit hjem være unikt og anderledes, så hæng betonlamper op som pendellamper eller i loftet som loftlamper.

Farverne i betonlamper

Det spændende materiale som beton er gør det også unikt at arbejde med for producenterne. Specielt farverne er interessante. Mange tænker beton som en kedelig grå farve. Det er også en farve som lamperne fås i – men der er også mange andre farver. Hvad med en lys eller helt mørk, næsten sort farve til dine lamper. Det vil se rigtig cool ud i designhjemmet. Skal man have en anden farve end den almindelige betonfarve så blandes farvepulver i betonen og blandes sammen før den hældes i formen.

Nye designs

Betonlamper er forholdsvis nye på markedet for interiør og design – tiden er inde til lidt rå og hårde looks – også indenfor bolig og interiør markedet. Mange boligmesser og udstillinger indenfor bolig og interiør har betonlamper som en af de nye trends. Det er der en god grund til – simpelthen fordi at boligen er mere eksperimenterende i dag og man vil gerne have naturlige produkter ind i boligen igen. Betonlamper er naturlige produkter – lavet af knust sten fra naturen. I tiden med den grønne bølge, hvor vi alle skal værne om nature og være miljøbeviste så er det om noget bæredygtigt at vælge betonlamper som lyskilde.

Betonlamper fra Designhome.dk

Vi har et pænt udvalg af lamper til dig. Gå gerne ind i vores SHOP og se om der er en eller flere betonlamper som kan passe i dit hjem. Vores lamper passer rigtig godt i ethvert hjem der har en rå stil. Betonlamperne fås både til at hænge på væggen og i loftet. Loftlamperne fås som pendel og de unikke smukke langbordspendel fra Gantlights er ganske unikke og findes ikke andre steder. En anden producent som vi har samarbejde med er den danske interiør og boligdesigner Fuhrhome. Fuhrhome har tillige produceret en række produkter I beton. Lamperne fra Fuhrhome er helt specielle. De er unikke og anderledes og vil passé smukt ind i et hjem eller en bolig der gør noget ud af designet.

Sikker handel på Designhome.dk

Husk, at når du handler dine produkter på Designhome.dk så er du garanteret som køber op til DKK 10.000 hvis noget går galt – det er E-mærket som står bag denne garanti. Vi er godkendt som sælger af E-mærket og gør alt for at leve op til de krav der stilles til os som netbutik. Der er såvel sikkerhed for produkterne og selve betalingen. Du kan derfor trygt købe dine varer og produkter hos os. Se også gerne vores gode tilbagemeldinger fra vores kunder, som har været så venlige at give os en bedømmelse. Vi tilstræber som butik til en hver tid at leve op til vores forpligtelser og give dig som kunde en unik og personlig oplevelse – bade på handel i vores netbutik eller hvis du besøger os. Du er altid velkommen til at give os et besøg – kontakt os dog gerne og aftal en tid.

Altså – mange af de betonlamper vi forhandler findes i såvel lys som mørk beton. Der er således kommet lidt farve i for at få den mørke farve. Den lyse farve er mere standard som betonen giver. Betonlamperne støbes alle i forme – det tager tid og en del krævende arbejdsproces at arbejde i beton.