Forsendelse af vare

Ønsker du at vi skal sende varerne til dig gør vi gerne det. Vi anvender GLS, hvor du kan vælge om du vil have sendt til GLS Pakkeshop nærmest dig eller du kan få leveret til din private adresse.GLS

 

De konkrete priser for forsendelse afhænger af varens vægt og fremgår når du bestiller dit køb. Priseksempel for forsendelse fra Designhome ApS til din private adresse i Danmark gennem GLS for en Bali lampe Ø 50 er DKK 88,00 inkl. moms.

 

Track and Trace

Hvis du vælger at få tilsendt dine varer modtager du en track and trace kode fra os, når vi har bestilt fragten hos GLS. Du har således mulighed for at følge din pakke.

 

Forsikring ved forsendelse

Når vi sender med GLS er hver pakke forsikret for op til DKK 4.500, dog maksimalt varens værdi.

 

Indpakning ved forsendelse

Vi sender dine varer forsvarligt indpakket. Ved forsendelse af lamper er det altid i tilpasset kraftig papkasse og lampen er yderligere pakket ind i bubble plast.

 

Miljørigtig emballage

Vi er tilmeldt MiljøvenligPakning og tilstræber, at alt vi sender er med omtanke på miljøet. Når vi sender en lampe har vi valgt at anvende genbrugsaviser som fyld. Aviserne får vi af folk, der alligevel vil have smidt dem på genbrugsstation. Vi sender al faktura m.v. på mail og forsøger dermed at begrænse brug af papir.