Bordlamper

Der er mange typer på markedet, men svært at finde de helt rigtige bordlamper, der lige passer ind i dit hjem og din boligstil. Designhome forsøger at finde de mere specielle lamper, som ikke alle har i deres bolig. Lamper til ethvert hjem kan du også finde her hos os. De fleste af de produkter vi sælger er til kontoret, stuen, opholdsstuen eller til soveværelset. Alle forbinder bordlamper til at have stående på et skrivebord, men faktisk bruger flere og flere dem i stuen eller i soveværelset. Ingen tvivl om at vi danskere går mere og mere op i design. Dansk og nordisk design har vundet indpas de seneste mange år. Flere og flere boligudstillinger afholdes og vores produkter har også fundet vej til bolig og interiørmesser.

Viser 1–24 af 50 resultater

Bordlamper

At have lys ved sit skrivebord eller arbejdsbord er vigtigt. Derfor er det også vigtigt at du køber en god bordlampe i en god kvalitet. Dels skal bordlampen holde i mange år men den skal også være en arbejdsfunktion - altså give et godt lys.

Bordlampe materialer

Vi har et flot udvalg af bordlamper i forskellige materialer. Bordlamper i træ, beton, marmor, jern osv. - du kan finde præcis den bordlampe der kan passe ind i dit hjem. En bordlampe er ikke udelukkende til at have stående på et skrivebord. Det kan også være du skal have lys på en skænk, på et køkkenbord eller i stuen på et andet bord. Vi forhandler også de populære vandrørslamper - som også fåes i en bordlampe model. Se her vores Wall Pipe bordlampe.

Husk, at når du køber dine bordlamper på Designhome.dk så har du altid 14 dages returret.

Bordlamper træ

Bordlamper findes i mange forskellige materialer. Bordlamper træ er blevet mere og mere populært og vi har hos Designhome.dk et stort udvalg i eksklusive bordlamper i træ. Se måske denne bordlampe i egetræ. Den er stilfuld og flot og giver et dejligt lys. At have lamper i træ er med til at få naturen med ind i rummet. Det er ofte mere miljøbevist at have materialer i naturprodukter og hvorfor ikke have en bordlampe i træ.

Lamper til hjemmet

Et af de produkter, der findes flest af indenfor interiør og boligindretning er lamper. Der findes et utal af forskellige typer af lamper, herunder bordlamper, væglamper, pendellamper, loftslamper, gulvlamper og mange flere. Design mulighederne er rigtig store indenfor dette område og mange gange er det kun fantasien der sætter grænser når de dygtige lampedesignere går i gang med at designe unikke lamper og bordlamper.