Viser alle 15 resultater

Show sidebar

Bordlamper

Der er mange typer af bordlamper på markedet, men svært at finde de helt rigtige bordlamper, der lige passer ind i dit hjem og din boligstil. Designhome forsøger at finde de mere specielle lamper, som ikke alle har i deres bolig. Vi vil alle gerne have noget unikt og i en god kvalitet. Det forsøger vi at finde og her har vi fokus på bordlamper.

Lamper til ethvert hjem kan du også finde her hos os – bordlamper kan du finde til både soveværelset eller kontoret. De fleste af de lamper vi sælger er til kontoret, stuen, opholdsstuen eller til soveværelset. Alle forbinder bordlamper til at have stående på et skrivebord, men faktisk bruger flere og flere bordlamper i stuen eller i soveværelset. Bordlamper på et natbord til hyggelig belysning er også på sin plads. Ingen tvivl om at vi danskere går mere og mere op i design. Dansk og nordisk design har vundet indpas de seneste mange år. Flere og flere boligudstillinger afholdes og bordlamper har også fundet vej til bolig og interiørmesser. Boliglamper får nu en naturlig plads på messer sammen med sofaer, møbler og andet boliginteriør.

Produktion af bordlamper

Vores bordlamper produceres i den aller bedste kvalitet. Vi stiller strenge krav til vores producenter, som alle gør deres for at overholde miljøkrav og producerer grønt og miljørigtigt. Vi forhandler kun de bedste produkter I bedste kvalitet – det sikrer, at vi har glade kunder som kommer igen. Du kan helt sikkert finde billige bordlamper andre steder men kvalitetsmæssigt så er vi helt i top på Designhome.dk. Køb således dine bordlamper hos os, og vi sikrer at produkterne lever op til dine forventninger og produktionen er god.

Bordlamper fra Fuhrhome

Vi har fundet nogen ret fede interiørprodukter fra den danske designer FUHRHOME. Generelt laver de nogen smukke møbler og andre interiør produkter. Lamperne fra denne danske designer vinder mere og mere indpas i de danske hjem – grundet det tidsløse og nordiske design. Selve kvaliteten fra Fuhrhome er god. Udgangspunktet igen er bæredygtige produkter og hvis du ser flere af produkterne og bordlamper fra Fuhrhome på vores SHOP så finder du at mange af materialerne er genbrugsmaterialer.

Fra Fuhrhome har vi pt. fokus på bordlamperne under navnet Cannes. Disse bordlamper står på fødder af træ og minder om lamper fra en gammel film. Ikke underligt de har fået navnet Cannes – en lækker lampe. Kan du huske den arkitektoniske gamle klassiske arkitektlampe? Den kan du også få som bordlampe i træ.

Farverne på bordlamper

Som udgangspunkt er farverne på bordlamper fra Designhome.dk meget neutral. De fleste vil gerne have en bordlampe, der er neutral, god kvalitet og et lækkert design. Derfor finder du ikke mange bordlamper i skrigende pink og andre specielle farver. Men du finder bordlamper i de klassiske farver. Trenden indenfor møbeldesign og boliginteriør er de mere jordagtige farver. Brune farver, grå farver, jordslået farver gør sig i øjeblikket godt i det danske og nordiske møbeldesign.

Nye designs med bordlamper

Vi er altid på udkik efter specielle og unikke produkter som vi kan præsenterer dig for. Så du kan få noget helt unikt I din bolig og i dit hjem. Tag derfor løbende et besøg i vores SHOP  der kommer hele tiden nye spændende bordlamer og andet indenfor møbler og interiør til dit hjem. Vi går meget op i design og vil derfor kun sælge designs vi synes er spændende og som vi selv kan lide. Vi er vilde med vores bordlamper og andre lamper som vi har en forkærlighed fo.

Køb sikkert dine bordlamper på Designhome.dk

Husk, at når du handler dine produkter på Designhome.dk så er du garanteret op til DKK 10.000 hvis noget går galt. Der E-mærket som står bag denne garanti. Designhome er godkendt som sælger af E-mærket og gør alt for at leve op til de krav der stilles til os. Der er såvel sikkerhed for produkterne og betaling online. Du kan derfor trygt købe dine varer og produkter hos os. Se også vores gode tilbagemeldinger fra kunder, som har været så venlige at give os en bedømmelse. Det er vi glade for. Vi tilstræber som butik til en hver tid at leve op til vores forpligtelser og retningsliner fra E-mærket og give dig som kunde en unik og personlig oplevelse – både på handel i vores netbutik eller hvis du besøger os. Du er altid velkommen til at give os et besøg – kontakt os dog gerne og aftal en tid.

Mangler du en bordlampe så køb den her på designhome.dk – du kan returnere hvis du ikke er tilfreds. Du har 14 dages returret blot skal varen ikke være taget i brug og du skal have gemt original emballage. Rigtig god fornøjelse med at handle hos os . Her skal du som kunde have den bedste oplevelse. Velkommen til.