Produkter

Bål fade

Bålfad Awen

Du finder et stort udvalg af bålfade til udendørs brug her. Mangler du et bålfad med ben til at stå på en træterrase så kan du finde en god kvalitetsmodel her. Vi har også et bålfad uden ben, hvis det er det du søger. Vi har flere forskellige typer bål fade. De fleste af dem vi forhandler er i corten stål. Bål fade i cortenstål er nemme at holde – de får en flot overflade som virker rusten. Flere af de bål fade vi har nederst på billederne er af dette materiale. De fleste som køber et bål fad bruger det til hygge på terrassen eller i haven. Huske at placere det godt væk fra huset så hverken ild, gnister eller andet kan komme i nærheden af noget brandbart.

Hygge om bål fade

At sidde en lun sommeraften om et bål er altid hyggeligt. Her kan du sidde med dine venner eller din familie og bare se ind i ilden på bålet eller måske lave snobrød. Super hyggeligt og rart. Når du tænder op i bålfadet så brug gerne noget tørt brænde – det gør det hele meget nemmere ift. at brænde er vådt og bålet ryger. Så husk tørt brænde på dit bål fad og du får den bedste afbrænding af træet og ingen klager over røgen.

Det er blevet mere og mere populært at have åben ild i haven. Derfor er det en god ide med et godt ildsted, hvor du kan nyde de lange sommer aftener og intet er bedre end ild.

Bål fade i cortenstål

Vi har et stort udvalg af billige bålfade i cortenstål. Et bål fad i dette materiale er nemt sat venlige holde. Det skal jo ruste så det sker helt automatisk. Det bliver ikke glimt over tid – selvom der er meget ild i bålet. Hos Designhome.dk har vi et stort udvalg af ret lækre bålfade. Der er helt sikkert et som passer til din terrasse eller til din have. Se lige billederne herunder over de ret fede bålfadet – både dem som er i materiale af cortenstål og dem som er af andet materiale.

Udvalg af bål fade

Skal det være et kæmpe bål fad på Ø200 cm. Sådan et har vi og det er jo nærmest til et helt sankt hans bål. Du kan også få et i mindre størrelser som passer bedre til de danske haver. Se nedennævnte store udvalg af nogle af de bålfade som du kan købe i vores webshop: