Produkter

Kattehus – udstyr til katten

Kattehus

Kattehus – udstyr til katten

Det kan være svært at vælge hvad man skal have af udstyr til sin kat. Ofte skal der både et klatretræ, et sted katten kan gemme sig, et sted den kan udfordres og et sted den kan finde ro. Vi har forsøgt at kombinere alt dette i vores lækre kvalitetsprodukter til din kat. Du kan se alt udstyret her 

Kattehylderne

Hylderne er skræddersyet til kattens behov og bliver et rum, som din kat kan “kalde” sit eget, især hvis du ejer mere end ét dyr. Du kan bestille flere kattehylder og sætte dem sammen så katten kan gå fra rum til rum. Endvidere er hver udstyret med tykt og behageligt filt og tilpasset med et unikt design.

Kattebroen

Kattebroen, som er speciel, anderledes og sjov at have hængende på væggen – specielt for din kat!  Med en længde på 145 cm er kattebroen rigtig fin til at katten kan opleve en god rummelighed og nå at udforske dette spændende miljø, som kattevæggen er.

Den fås i fem forskellige farver – hvid, sort, lyst træ, mørk valnød og eg.  Du kan også kombinere denne kattebro med de andre af vores væg produkter til katte og dermed skabe et herligt univers for din kat. De vil elske dig for det.

Kattesengen

Katte har brug for at jage, klatre og være alene af og til. Med denne vægmonterede katteseng kan katten trække sig tilbage og finde ro og overblik. Fem farver er også her tilgængelige, som i de andre produkter du kan kombinere din kattevæg med. En skøn katteseng med tilhørende pude, så din kat kan sove trygt og godt. Din kat vil elske dig for denne katteseng. Når du bestille kan du skrive din kats navn og vi indgravere det på det lille skilt.

Kattetrinene

Kattetrin til montering på væggen som katten elsker at gå rundt på. Højt hævet over deres normale forhold kan katten se, udforske og slappe af på en sikker og sjov måde. Hvert trin har en sikker og fastgjort filtbelægning, der giver en blød og skridsikker overflade til katten. Kombiner disse trin med kattehylderne, broen og sengen – som alle kan hænges på væggen og skab et skønt miljø for din kat. Den vil elske dig for det.

Alt kan kombineres

Som du kan se kan du starte med at købe få dele og så løbende bygge ud på væggen. Du kan også starte med at købe alt det du skal bruge for at gøre livet dejligt for din kat. Men alle produkter er produceret så disse kan være sammenhængende og matcher hinanden i farve m.v.