Nyheder

Langbordspendel

Loftslamper

Vi har gennem de seneste 3 år forhandlet de smukke og rå lamper fra Gantlights. Vi har gennem dette gode samarbejde solgt de smukke langbordspendeler til rigtig mange danskere, der er faldet for denne smukke lampe som samtidig er en rå lampe. Udgangspunktet for lampen oprindeligt var beton som det bærende element. Her kunne man så vælge den øverste del som mørk eller lys beton. Den nederste del kan efterfølgende kombineres med kobber, messing, valnød, eg eller oxideret kobber.

Nu er der dog også mulighed for at vælge den øverste del som valnød eller egetræ og derudover er der kommet endnu flere materialer til den nederste lampeskærm. Hvad med et stykke brændt træ som underskærm, eller gråt stål. I alt er der pt. mere end 34 forskellige kombinationer af denne langbordspendel. Den fås i 3 forskellige længder. Den mindste er på 92 cm, den mellemste på 122 cm og den længste er på hele 182 cm. Den længste kan således klare et spisebord eller kogeø på hele 300 cm.

Nedennævnte fotos er et lille udpluk af de forskellige modeller og kombinationer – tag et kik på samtlige lamper fra Gantlights her: